Skip to main content

Fietsclinic

Wij zijn Sander en Barry. Zoals aangegeven op de deelnemersavond willen wij met de nieuwe fietsers die de Col du Tourmalet op 19 juni van dit jaar gaan beklimmen een aantal keren samen komen voor een fiets clinic. Eén om elkaar te leren kennen en twee – en niet onbelangrijk – om de nieuwe niet ervaren fietsers de beginselen bij te brengen van het fietsen en wat daarbij komt kijken. Niet dat wij zo van die berggeiten zijn, maar wat tips en tricks kunnen geen kwaad denken wij. 

We beginnen met een avondje theorie over de fiets en wat er voor komt kijken om in de bergen te fietsen. Daarna gaan we uiteraard ook de fiets op voor een mooie training en dan zorgen wij voor wat ervaren fietsers die jullie tips kunnen geven. 

Ga je wandelen en train je bij Saar, maar wil je misschien toch je racefiets meenemen om daar een tocht te fietsen, dan ben je natuurlijk ook welkom, niks hoeft maar mag altijd. 

Wij willen jullie vragen om naar ons een berichtje te sturen via de app, zodat we jullie in een appgroep kunnen zetten en kunnen laten weten welke dagen wij van plan zijn om de trainingen te geven (nu denk je, weer een appgroep, maar deze is alleen voor jullie om je op de hoogte te brengen van de data en kun je alleen aangeven dat je er dan wel bent 👍 of dat je dan niet kunt 👎; simpel).

Graag willen we met alle fietsers op donderdagavond 8 feb bij elkaar komen in de VS Cycling aan de Sand ambacht straat in ‘s-Gravenzande vanaf 19:30 uur. 

Graag tot dan 

Sander 0618513757

Barry 0651824156

Let op: Dit is een particulier initiatief van deelnemers van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.