Beste Deelnemer,

Wanneer u betrokken bent bij of u kent een getroffen kankerpatiënt die onder behandeling staat van een arts, dan kan het zijn dat u denkt dat deze arts wellicht door Team Westland gesteund zou kunnen worden. Mail dan naar goededoelen@teamwestland.nl en laat het ons weten. Wij zullen in eerste instantie niet zelf de arts benaderen, maar laat de betreffende arts ons mailen. Wellicht kunnen we dan in verder overleg gaan. Dit geldt ook voor evt. kanker gerelateerde instellingen en/of persoonlijke doelen. Kent u iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken; geef het aan ons door!

Stuur een mail naar goededoelen@teamwestland.nl en wij kijken ernaar of nemen contact op om er verder actie in te nemen. Goede Doelen van Team Westland is Door Westland Voor Westland.

Het Goede Doelen huis van Team Westland

Team Westland (verder TW) is een stichting met als doel het financieel ondersteunen van (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker. 

De insteek van de stichting is om zich lokaal in te zetten. Deelnemers halen geld op bij bedrijven en sponsoren uit de regio om (regionale) doelen te kunnen ondersteunen die ergens in hun bestaan gelieerd zijn met de ziekte kanker. Daarnaast kan een klein gedeelte van de opbrengst gebruikt worden om hartewensen van individuele personen met een andere levensbedreigende ziekte te vervullen.  

Toetsingscommissie ‘Goede Doelen’
Het  bestuur van TW heeft een toetsingscommissie ‘Goede doelen’ in het leven geroepen  bestaande uit  4 personen die deze ingediende verzoeken beoordelen. De commissie heeft een adviserende taak naar  het  bestuur.

In deze commissie hebben zitting:
- een deelnemer van Team Westland;
- een lotgenoot met of van de ziekte kanker;
- een financieel deskundige / accountant
- een arts
- een fysiotherapeut
- een secretaresse