De Wielepet Challenge!

Laat je uitdagen en sponsoren! 

Op zaterdag 14 mei kun je jouw eigen challenge hebben! Maakt niet uit op welke manier: hardlopen, fietsen, wandelen, steppen, noem maar op. Je kunt starten wanneer jij wilt en met de personen die jij wilt. De enige regel is dat de finish tussen 16.00 en 17.00 uur in De Wielepet moet zijn.

Datum: zaterdag 14 mei

Geef je challenge op bij: 
Rene van Dijk 06 533 685 77
Leen de Mos 06 542 171 07
Rob van Noordt 06 543 858 69

 

Let op: 
Dit is een particulier initiatief van deelnemers van Team Westland. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.

100 km op de vouwfiets

Sem Vermeer, Marijn Vollebrecht en Guido Hamminga gaan 100 km fietsen op een vouwfiets en eindigen ook in de Wielepet.

Trotseer de Stormvloedkering!

Lex Boers gaat tijdens de challenge de stormvloed trotseren. En jij kan meerijden! Omgekeerd denken, daar houdt Lex van! De werkgever rijdt/loopt samen met Lex de stormvloed op en laat zich sponsoren door zijn of haar werknemers. Voor steppen wordt gezorgd, een fiets moet je zelf meenemen en voor het wandelen heb je genoeg aan je eigen benen.
Om 15:00 wordt gezamenlijk naar de Wielepet (Heijdseweg 9, Monster) gereden voor een gezellig samenzijn.

De jeugd van Team Westland

Tijdens de Wielepet Challenge dag gaat de Jeugd van Team Westland, in 5 blokken, 12 uur lang fietsen.

Wil je de jeugd aanmoedigen of een blok mee fietsen? Dat kan!
Lees hier meer

Let op: alle acties zijn particuliere initiatieven van deelnemers van Team Westland. Deze acties vinden geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.

Op de tandem vanuit Den Helder

Dennis, Stephan, Fred, Allard en Sander gaan op de tandem van Den Helder naar de Wielepet fietsen en laten zich hiervoor sponsoren. 

Elfstedentocht voltooid: € 2200,-

Margret van Noordt heeft haar challenge er al opzitten en heeft € 2200 opgehaald door de Elfstedentocht te fietsen! Een geweldige prestatie!