De Honderd van Honderdland

Doe jij mee met Westlands enige klimkoers? 

Vorm met je fietsmaat een koppel om samen 100 minuten lang hoogtemeters te maken op het bedrijventerrein Honderdland? De parkeerdaken van Freightline en Growers United dienen voor één dag als Westlandse Tourmalet. We willen benadrukken dat het zeker geen wedstrijd gaat worden en dus voor iedereen en elk niveau toegankelijk.

Dus train jij voor de Tourmalet, Klimclassic, Dolomietenmarathon, Marmotte, of wil jij gewoon eens Joop Zoetemelkje spelen of gewoon een heerlijk ochtendje fietsen geef je dan snel op want vol=vol...

Datum: Was 24 april, maar door de grote hoeveelheid evenementen die er momenteel voor Team Westland gehouden wordt, is er besloten om de datum van de enige echte Westlandse klimkoers te gaan verzetten naar een later tijdstip. Binnenkort wordt de nieuwe datum bekend gemaakt. Uiteraard kun je je nog steeds inschrijven.
Plaats: Freightline Honderdland
Kosten:
25
euro pp. (opbrengst Team Westland)

Inschrijven kan als koppel of individueel (dan maken wij een passend koppel!)

Inschrijving via
Barry Disselkoen 06 51824156 info@barrydisselkoen.nl
Sander van Scheijndel 06 18513757 info@van-scheijndel.nl

 

Let op: 
Dit is een particulier initiatief van Barry Disselkoen en Sander van Scheijndel. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland.