Informatieavond Team Westland 2015

Graag nodigen wij jullie uit op donderdag 24 september om een bijzondere avond met Team Westland mee te maken. 

Terugblik op 8 jaar Alpe d'Huez en afsluiting 2015 
In een korte terugblik kijken we nog een keer terug op 8 mooie jaren, waarin Team Westland zijn beste beentje heeft voor gezet op de Alpe d'Huez en sluiten we 2015 af. We hebben boven op Alpe d'Huez een tussenstand van € 265.000 bekend gemaakt. We zijn er trots op dat we uiteindelijk nog een hogere opbrengst hebben gerealiseerd en bekend kunnen gaan maken. Team Westland staat al jaren voor de strijd tegen kanker. Wij willen niets liever dan dat het geld terecht komt bij de mensen die er direct mee aan de slag kunnen. Om dat te illustreren, hebben we die avond 2 speciale gasten te weten:

  • de heer Henk Salome, die namens Hospice Beukenrode een cheque in ontvangst komt nemen en uitlegt wat ze met de donatie doen
  • Prof. Dr. Martin Taphoorn, die namens het Leids Universitair Medisch Centrum, afdeling Neurologie een cheque in ontvangst komt nemen. Prof. Dr. Martin Taphoorn is nauw betrokken bij de behandeling van ons Team Westland lid Arthur Zwinkels. Hij zal toelichten hoe hij onze donatie zal gebruiken en welk belangrijk werk en onderzoek zij gaan doen in de strijd tegen hersentumoren.

Team Westland 2016 / Col du Tourmalet
Uiteraard gaan wij jullie die avond ook bijpraten over de plannen voor 2016. Het bestuur heeft achter de schermen heel hard gewerkt om de switch van de Alpen naar de Pyreneeën in goed banen te leiden. Ons complete plan van vervoer, huisvesting, programma, website, inschrijvingen, voorwaarden, tenues en doelstellingen is klaar. Wij trekken die avond symbolisch het gordijn open en nemen jullie mee in het verhaal. En uiteraard hopen wij jullie dan als enthousiaste deelnemers en/of sponsor weer te mogen verwelkomen bij Team Westland 2016. Het verlaten van de Alpe d'Huez en de nieuwe keuze voor Col du Tourmalet heeft voor veel vragen gezorgd. Gezien de hoeveelheid vragen én het feit dat we ze nu kunnen beantwoorden, hebben we gekozen voor een ruime locatie, waar we iedereen kunnen verwelkomen. De avond wordt gehouden bij Beukers Toyota in 's-Gravenzande.

Naast al dit nieuws hebben we die avond ook nog een primeur. We mogen ons er tot die tijd niet over uitlaten, maar één ding weten we zeker.........het is een échte primeur.

Locatie: Beukers Toyota, Monsterseweg 121 's-Gravenzande
Inloop: vanaf 19.30 uur
Start programma: 20.00 uur
Einde programma en gelegenheid om alles aan ons te vragen: 21.30 uur

Wij rekenen op jullie komst en kijken er naar uit om jullie weer te zien op 24 september!!

Hudson to Hudson Ride

17 - 10 - 2018 / Lees verder

Breeje Durp Oldtimer Festival

8 - 10 - 2018 / Lees verder

Bekijk het gehele nieuws archief
Team Westland
bedankt haar sponsors
Volg ons ook op
facebook!