Charity Water

Een karaf charity water voor 2,00 euro bij De Bonte Haas!

Het TourmaLED lampje

Het team van de Walk to the Tourmalet heeft een hele mooie actie: het TourmaLED lampje. Een uniek LED lampje van Sigma. Met 3 verschillende bandjes om te bevestigen. Hierdoor is het praktisch te gebruiken in het donker tijdens het wandelen, op de fiets, bromfiets of het uitlaten van je hond.  Deze kwalitatief goede lampjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en rood.

Voor maar € 10,-- per stuk.

De lampjes zijn o.a. verkrijgbaar bij:

Rijwielhandel Hoogkamer te Naaldwijk
Wielersport van Scheijndel in ’s-Gravenzande

Bestellen via  email kan ook: magic@kabelfoon.nl

Hortensia actie

Sokkenactie

Deze unieke sokken zijn ook te koop bij de Vlaardingse Lawn Tennis ClubLovado in de Lier en bij MijnTorpedoloods, de Knipshop en Reenen Interieur in Hoek van Holland. 

Team Westland koffiebekers UITVERKOCHT!!!

Perry van Raaij en Peter van der Knaap gaan in 2018 met Team Westland deelnemen aan de beklimming van de Tourmalet. U kunt ze steunen en dat kunt u ook aan iedereen laten zien; de Team Westland koffiebeker mag niet ontbreken in uw bedrijf, kantine of op kantoor.

Eén doos met maar liefst 2500 koffiebekertjes van uitstekende kwaliteit voor slect €300,- of twee dozen (5.000 stuks) voor €500,-.

Bestel deze handige koffiebekers voor elke dag een heerlijk kopje koffie met een goed gevoel. Info via: pvanderknaap@caiway.nl

Acces Bars

Billy van der Gaag gaat samen met Joyce van der Meer in juni de Col du Tourmalet lopen voor Team Westland. Team Westland zet zich in voor regionaal onderzoek en bestrijding van kanker.

Om Billy te steunen en te sponsoren hebben wij team Bars opgericht.
Wij, Bianca-Rosa, Heleen, Martine, Linda, Karin, Raymonda en Petra-Alemke,geven in de periode van 15 maart tot 15 juni gezamenlijk 25 Bars sessies van 60 min voor 75 euro waarvan de gehele opbrengt ter sponsoring komt voor Billy.

Wat is Access Bars®?
Access Bars® is een behandeling op het hoofd. Er zijn 32 punten die elk voor een ander thema staan bijvoorbeeld; geld, controle, lichaam, veroudering en kalmte. Door deze punten zachtjes aan te raken kan de lading die op een van de punten zit weer gaan stromen en zo kun je heel gemakkelijk belemmeringen/blokkades loslaten.
Access Bars® wordt ook vaak vergeleken met het opschonen van een pc, alles wat je niet meer nodig hebt gaat in de prullenbak. Hoe zou het zijn om jou prullenbak te legen en zo meer rust en ruimte te krijgen in je hoofd?

Een behandeling is o.a effectief gebleken bij;
stress
vermoeidheid/burn-out
slaap problemen
depressie
angst
adhd/add
chronische pijn
communicatie
hooggevoeligheid

Wil je meer informatieeen plekje bemachtigen mail dan naar : toedebloei@gmail.com
Je krijgt dan een betaal link en kunt een afspraak maken bij een van de deelnemers van team Bars.

Druivenprinses bewandelt de Tourmalet

17 - 5 - 2018 / Lees verder

Statiegeldactie AH in Maasland levert €323,- op

17 - 3 - 2018 / Lees verder

Bekijk het gehele nieuws archief
Team Westland
bedankt haar sponsors
Volg ons ook op
facebook!