Fotoshoot in de Druiventuin

Nu een mooie kans om met vrienden en/of familie professioneel op de foto te gaan! Op een mooie Westlandse plek, namelijk De Druiventuin.
Dit is mogelijk op 18 en 19 augustus, van 10.00 tot 15.00 uur. Wil je meer weten of aanmelden, dan kan dat via saarvangaalen@hotmail.com

Het TourmaLED lampje

Het team van de Walk to the Tourmalet heeft een hele mooie actie: het TourmaLED lampje. Een uniek LED lampje van Sigma. Met 3 verschillende bandjes om te bevestigen. Hierdoor is het praktisch te gebruiken in het donker tijdens het wandelen, op de fiets, bromfiets of het uitlaten van je hond.  Deze kwalitatief goede lampjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en rood.

Voor maar € 10,-- per stuk.

De lampjes zijn o.a. verkrijgbaar bij:

Rijwielhandel Hoogkamer te Naaldwijk
Wielersport van Scheijndel in ’s-Gravenzande

Bestellen via  email kan ook: magic@kabelfoon.nl

Sokkenactie

Deze unieke sokken zijn ook te koop bij de Vlaardingse Lawn Tennis ClubLovado in de Lier, ltc Naaldwijk, De Wielepet in Monster en bij MijnTorpedoloods, de Knipshop en Reenen Interieur in Hoek van Holland. 

Team Westland koffiebekers UITVERKOCHT!!!

Perry van Raaij en Peter van der Knaap gaan in 2018 met Team Westland deelnemen aan de beklimming van de Tourmalet. U kunt ze steunen en dat kunt u ook aan iedereen laten zien; de Team Westland koffiebeker mag niet ontbreken in uw bedrijf, kantine of op kantoor.

Eén doos met maar liefst 2500 koffiebekertjes van uitstekende kwaliteit voor slect €300,- of twee dozen (5.000 stuks) voor €500,-.

Bestel deze handige koffiebekers voor elke dag een heerlijk kopje koffie met een goed gevoel. Info via: pvanderknaap@caiway.nl

Opbrengst Hangplantenactie €44.000,-!

16 - 9 - 2018 / Lees verder

Rabobank haalt € 500,- op tijdens feestweek

10 - 9 - 2018 / Lees verder

Bekijk het gehele nieuws archief
Team Westland
bedankt haar sponsors
Volg ons ook op
facebook!