kerststuk 2013
Reeds 300 inschrijvingen kerstworkshop! PDF Afdrukken E-mailadres

Kerstactie 2013

Voor Team Westland Alp d'HuZes organiseren wij van 10 tot 15 december een actieweek Bloemschikken in Winter Wonderland op het ABC Westland. We hebben reeds 300 inschrijvingen mogen ontvangen!

kerst2012Vorig jaar hebben we met de kerstactie en de paasactie bij elkaar 800 deelnemers ontvangen en met hen en vele vrijwilligers en sponsoren een bedrag van meer dan 50.000 euro opgehaald voor het KWF. Dat gaf een voldaan gevoel maar zeker ook door de interactie met alle mensen en het teamwork - samen actief voor een goede zaak.

Mede vanwege de positieve reacties hebben we het draaiboek er weer bijgepakt en zijn we nu in samenwerking met een enthousiaste groep vrijwilligers de uitdaging weer aangegaan om zes avonden te organiseren. Onder leiding van bloemstylist Ruud Hazelaar (Nederlands kampioen bloemschikken) kunnen we zes sessies 50 tot 80 mensen ontvangen en begeleiden bij het creëren van een mooi kerstarrangement. Daarbij worden er door de kok van Team Westland ter plaatse hapjes geserveerd en is er (live) muziek en een kerstmarkt. En na afloop van de workshop worden elke avond een aantal gesponsorde items gratis verloot onder de deelnemers. Op zaterdag wordt de week feestelijk afgesloten en wordt de totale opbrengst kenbaar gemaakt.

We willen er, voor het KWF en voor alle deelnemers weer een feestweek van maken. We hebben voor alle avonden al flink wat inschrijvingen maar er is nog ruimte beschikbaar. We willen onder de aandacht brengen dat deze actie een mooie gelegenheid is om met een team collega's, vrienden, familie of anderszins als groep deel te nemen. Met elkaar een mooie avond beleven onder het genot van een hapje, drankje en kerstmuziek, een bijdrage leveren aan het KWF en ook nog met een mooi kerststuk als herinnering naar huis gaan. Een mooie start van de feestdagen!

Voor deelname vragen we 45 euro p.p. en dat bedrag gaat volledig naar het KWF omdat alle materialen en consumpties gesponsord worden. De workshop is van 20.00 uur tot 22.30 uur. Meer info en aanmelden kan via www.teamwestland.nl of www.forumverde.nl.

Hendrike van Gesink en Peter Bouman
Info 06-51222550

Deel dit artikel

 
Kerstworkshop bloemschikken PDF Afdrukken E-mailadres

Kerststuk maken met Team Westland

TW_kerst2012_def

Aanmelden 

Op www.forumverde.nl kunt u zich aanmelden voor de activiteit kerststuk maken. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij Peter Bouman (06-51222550) (teamlid 2012&2013) 

Deel dit artikel

 


Aanmelden kerststuk

Op www.forumverde.nl
kunt u zich aanmelden voor de activiteit kerststuk maken.

Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij Peter Bouman
(06-51222550) (teamlid 2012 & 2013)